REKLAM

AVRUPA SPOR HAFTASI BAŞLIYOR

159 defa okundu kategorisinde, 22 Eyl 2021 - 11:45 tarihinde yayınlandı
AVRUPA SPOR HAFTASI BAŞLIYOR
reklam

Farklı spor aktiviteleriyle her yaştan ve statüden bireyi bir araya getirerek hareket bilincini arttırmayı amaçlayan Avrupa Spor Haftası 23-30 Eylül tarihlerinde kutlanacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Avrupa Delegasyonu tarafından yürütülen, Herkes İçin Spor Federasyonu koordinesinde 81 ilde gerçekleşecek programlarda sportif etkinlikler yapılacak.

DENİZLİ’Yİ HAREKETLİ BİR HAFTA BEKLİYOR

23 Eylül Perşembe günü İncilipınar Vali Recep Yazıcıoğlu Parkında saat 10.30’da çeşitli spor aktiviteleri ile açılış gösterileri düzenlenecek. Hafta süresince yüzmeden tenise, çocuk atletizminden bisiklete, ayak tenisinden yogaya, sokakta satranç etkinliğinden sağlıklı yaşam yürüyüşüne birçok etkinlik yapılacak.

26 EYLÜL PAZAR GÜNÜ YÜRÜYÜŞ VE YOGA ETKİNLİĞİ

 “Harekette Bende Varım” sloganıyla gerçekleşecek Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü, 26 Eylül Pazar günü saat 08.30’da Demokrasi Meydanından başlayıp Çamlık Mesireliğinde son bulacak. Programın devamında yoga etkinliği gerçekleşecek. Tüm etkinliklerin pandemi kurallarına dikkat edilerek ve gerekli tedbirlerin alınarak yapılacağı kaydedildi.

İBANOĞLU: HEDEFİMİZ SPOR KÜLTÜRÜ İÇİN FARKINDALIK OLUŞTURMAK

Avrupa Spor Haftası içinde “Ulusal Herkes İçin Spor ve Sağlık Günleri” adıyla her sene olduğu gibi 81 ilde eşzamanlı programların yapılacağını söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, toplumda spor sevgisinin oluşması, hareketli bir yaşam ve spor kültürünün yaygınlaştırılması adına farkındalık oluşmasının hedeflendiğini söyledi.

İŞTE ETKİNLİK PROGRAMI

AVRUPA SPOR HAFTASI
Tarih Saat Program Yer
23 Eylül Perşembe 10.30 Açılış – Sportif gösteriler İncilipınar Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı
24 Eylül Cuma 16.30 Ayak Tenisi Gösteri Maçları 15 Temmuz Şehitler Meydanı
25 Eylül Cumartesi 10.00 Yüzme Etkinliği Atatürk Yüzme Havuzu
26 Eylül Pazar 08.30 10.00 15.00 Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Yoga Etkinliği Sokakta Satranç Var Demokrasi Meydanı – Çamlık Mesireliği Çamlık Mesireliği İncilipınar Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı
27 Eylül Pazartesi 16.00 Tenis Etkinliği Merkezefendi Gençlik Spor Tenis Kortları
28 Eylül Salı 14.00 17.00 Atıcılık Etkinliği Çocuk Atletizmi Merkezefendi Gençlik Spor Poligonu BŞB Albayrak Atletizm Sahası
29 Eylül Çarşamba 17.30 Bisiklet Turu İncilipınar Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı –   15 Temmuz Şehitler Meydanı arası
30 Eylül Perşembe 16.30 Kapanış – Sportif Gösteriler Forum Çamlık önü
Haber Editörü : Tüm Yazıları
reklam
Yorum Yaz