REKLAM

TARİHİ FARK

92 defa okundu kategorisinde, 30 Oca 2023 - 14:04 tarihinde yayınlandı
TARİHİ FARK
reklam

Denizli Başkarcı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifler Birliği olağan genel kurulunu tarihi farkla mevcut başkan Erol Tüzen kazandı.  İki adayın yarıştığı ve bin 323 üyenin oy kullandı genel kurulda, kullanılan oyların bin 236’sını alan Erol Tüzen yeniden Kooperatifin başkanı seçildi. Diğer aday Hasan Çetin’e ise 78 oy çıktı. Başkarcı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet  Kooperatifler Birliği olağan genel kurulu yapıldı.  Güneş Düğün salonunda gerçekleştirilen genel kurula üyeler yoğun ilgi gösterdi.  

“TİLKİ VAAD VERMEYE BAŞLAMIŞSA KÜMESE SAHİP ÇIKACAKSINIZ”

Divan Başkanlığını Gültekin Köse’nin yaptığı genel kurulda konuşan Başkarcı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifler Birliği Başkanı Erol Tüzen, Rakiplerinin seçim öncesi bir takım asılsız iddialarla mevcut yönetimi yıpratmaya çalıştığını belirterek, “Rakiplerimiz maalesef asılsız iddialarla çalışmalarımıza gölge düşürmeye çalıştılar. Müfettiş incelemesi altında seçime gidiliyor. Kredide organize işler gibi iddialarla bizi alt edeceklerini düşündüler. Hani bir deyim var ya “Tilki vaad vermeye başlamışsa kümese sahip çıkacaksınız.” Bu salonda Müfettiş var mı? Bakın biz açık oylamayla gidilebilecek bir seçimi kapalı sandık usülü ile gidilmesini ve demokratik bir ortamda yapılmasını istedik” diye konuştu.

TÜZEN VE EKİBİ TARİHİ FARKLA KAZANDI

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi.  Bin 897 üyesi bulunan Kooperatifin bin 323 üyesi sandığa gitti. Kullanılan oyların bin 236’sını alan Erol Tüzen yeniden başkanlığa seçildi.  Diğer aday Hasan Çetin ise 78 oyda kaldı. Seçimlerde 9 oy da geçersiz sayıldı.  Başkarcı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifler Birliği’nin yeni yönetimi Erol Tüzen, Hüseyin Demirci, Halil Akbulut, Ziya Subakan ve Önder Yorulmaz’dan oluştu.

Haber Editörü : Tüm Yazıları
reklam
Yorum Yaz