REKLAM

DENİZLİSPOR’DA FAİZ SKANDALI

430 defa okundu kategorisinde, 27 Kas 2020 - 09:40 tarihinde yayınlandı
DENİZLİSPOR’DA FAİZ SKANDALI
reklam

Süper Lig’de ligin dibine demir atan ve kupaya da ilginç bir şekilde veda eden Denizlispor, şimdilerde faiz skandalı ile çalkalanıyor. Daha önce 100 milyonluk ‘Haksız temlik’ skandalı ile gündeme gelen yeşil siyahlı yönetim, bu sefer de tefecilik iddiaları ile karşı karşıya kaldı. Eski ve mevcut yöneticilerin parasını faiziyle aldığı öğrenildi.

FAİZ LOBİSİ GİBİ!..

Denizlispor’da başkan Ali Çetin’in ve bırakan yöneticilerin temlik koyduğu parayı faizleriyle aldığı öğrenildi. Mevcut yöneticilerin de koydukları paraları kur farkıyla alacakları belirtildi. Kısa bir dönem önce kulüp adına para toplayan Denizli Valisi Ali Fuat Atik’in ise bu konuda ne yapacağı ise merak konusu oldu. Denizli’de ise bu duruma herkes sağır ve dilsiz kalıyor.

“SİZDE FAİZ ALIN” TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRDİLER

Bu sene yapılan kongrede görevlerini bırakan yöneticilerin koydukları parayı faizleriyle birlikte aldıkları iddia edildi. Eski yöneticilerden Taner Atilla, Hasan Önder ve Yasin Özpek dışında yöneticilerin paralarına faiz verilmesi duyanları çileden çıkardı. 300 ya da 500 bin TL kulübe veren yöneticinin en az hesabına 60 bin TL daha yazıldığı öğrenildi. Yine mevcut yönetimde bulunan Taner Atilla’nın faiz almadığı, Hasan Önder’e de faiz teklif edildiği ve bunun yanı sıra eski yönetici Yasin Özpek’e ise 73 bin TL faiz parası çıkartıldığı ancak Özpek’in bunu kabul etmeyerek faiz alan yöneticilerin paraları tekrar kulübe vermelerini istediği öğrenildi.

KULÜP, FAİZLE BÜYÜK ZARARA UĞRATILDI

Denizli halkının kulübe verdiği bağış ve satılan bayrak-çakmak paralarının bir kısmının ise buralara gittiği iddia ediliyor. Yöneticilerin toplamda faiz alarak 3 milyon 800 bin TL kulübü zarara uğrattığı konuşulurken, başkan Ali Çetin’in ise kulübün üzerinden bankalardan kredi çekerek en az 5 milyon TL faiz ödediği belirtiliyor.

KENDİLERİ PARA VERMİYOR KREDİ ÇEKİYORLAR

Bunun yanında mevcut yöneticilerin ise başkan Ali Çetin gibi kendi parasını risk etmeyip, kulübün üzerinden bankalardan kredi çekerek kaynak sağladığı öğrenildi. Ayrıca futbolcuların aylardır maç başı ve maaşlarını almadığı bu yüzden de performanslarını sahaya yansıtmadıkları belirtiliyor.

Haber Editörü : Tüm Yazıları
reklam
Yorum Yaz