REKLAM

HIZLI 65 KİLO VERİNCE!..

405 defa okundu , kategorisinde, 20 Haz 2018 - 12:00 tarihinde yayınlandı
HIZLI 65 KİLO VERİNCE!..
reklam

Denizli’de hızlı bir şekilde 65 kilo veren ve yüzü ile boynunda sarkmalar meydana gelen 35 yaşındaki Nurgül Güldal, Denizli Devlet Hastanesi Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Hüseyin Zeybek tarafından yapılan operasyonla bu derdinden kurtuldu. Operasyon hakkında bilgi veren Uz. Dr. Zeybek, hızlı iyileşme süreci olan ağrısız, memnuniyet oranı yüksek bu ameliyatları yaptıklarını söyledi.

Dr. Zeybek, “Hastamızda çene hiç belirgin değildi ve ‘ben çenemi görmek istiyorum’ talebi ile bize başvurdu. Bizde yaptığımız operasyon ile kulak önünden ve arkasını dolaşarak gıdı ve boyundaki sarkmayı kulak arkasına toparladık. Orada ki deri fazlasını da kulak önüne toparladık. İlk günden itibaren yüzdeki diriliği ve yumuşaklığı hastalarımız fark etmekte ve her türlü mimik hareketini ilk günden itibaren yapabilmektedirler. Önemli olan derinin gerilmesi değil deri altındaki smas dediğimiz derin doku, kas zarı ve bağ dokusunun gerilmesidir. Deri sadece bu dokuları örtmek için araç olarak kullanılmaktadır” dedi.

Cildinde oluşan sarkmadan kurtulduğu için mutlu olduğunu ifade eden hasta Nurgül Güldal ise, ameliyat sonrası yüzünde ödem, şişlik, morluk ve gerginlik gibi hiçbir durumun olmadığını, yüz ile boynunun yumuşacık olduğunu söyledi. Güldal, “Ameliyat sonrası 10 gün kadar yüz korsesi taktım. 10 günden sonra ne ağrım ne de morluk kaldı. Şu anda çok mutluyum. Doktorumuza, hastanemize ve tüm emeği geçen sağlık ekibimize çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Haber Editörü : Tüm Yazıları
reklam
Yorum Yaz