REKLAM

İYİ PARTİ İL BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ

1643 defa okundu kategorisinde, 30 Haz 2020 - 14:25 tarihinde yayınlandı
İYİ PARTİ İL BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ
reklam

Denizli İYİ Parti’de il Başkanlığı için yarışan Yücel Yılmaz adaylıktan çekildiğini açıkladı. Yılmaz mevcut il başkanı Hasan Akgün hakkında sert sözler sarf ederek, “Zıpır Siyasetçi” olarak tanımladı.
Denizli İYİ Parti’de il kongresine günler kaldı. İl Kongresinden önce adaylığını açıklayan Yücel Yılmaz, Denizli Gazeteciler Cemiyet’inde gazetecilerle bir araya gelerek adaylıktan çekildiğini duyurdu. Önceki basın toplantılarında Merkezefendi Belediyesi’nde yapılan işe alımlarla ilgili belge sunacağını belirten Yılmaz belgeleri 5 Temmuz’dan sonra yapacağını söyledi. Yılmaz açıklamasında “Yerel seçimlerde Hasan Akgün il başkanı olarak İYİ Parti’nin başında olmaması istendiği için Pamukkale Belediye Başkan Adayı açıklaması yaptı. Kesinlikle birileri Hasan Akgün’ün il başkanı olmasını istemedi. Partinin 2. Kuruluş yıl dönümünde kuruculardan hiçbiri davet edilmedi. Partinin üç beş kişilik yönetimiyle yapıldı. Biz başka bir yerde 106 kişiyle ayrı olarak kuruluş yıl dönemimizi kutladık” dedi.

“HEPİNİZ ZIPIR ZİYASETİ YAPIYORSUNUZ”


Zıpır siyasetinin çok fazla gündeme geldiğini belirten Yılmaz, “Bunu ilk söyleyen ben değilim. Milletvekilinin Çivrilli olması, Hasan Akgün’ün Çivrilli olması, Mehmet Ertuğrul Gökce’nin Çivrilli olması, Mustafa Çobanoğlu’nun Baklanlı olması haliyle zıpır siyasetine işaret etti. Hasan Akgün bir açıklamasında bana zıpır siyasetini ortaya attığımı ve yönetimdeyken niye söylemediğimi sordu.  O zaman bizde “Niye Çamelili yok?” diye sorduk. Mikro milliyetçilik yapıyorsunuz, 3 kişiyle partiyi yönetiyorsunuz. Hepiniz Çivrillisiniz, hepiniz zıpır siyaseti yapıyorsunuz” dedi. Arkadaşlarıyla istişare yaparak adaylıktan çekilmeye karar verdiğini söyleyen yücel Yılmaz, “5 Temmuz’da Hasan Akgün seçildikten sonra takibini yapacağım. Onu il başkanlığından istifa ettirmek veya görevden aldırmak için her şeyi yapacağım” dedi.

Haber Editörü : Tüm Yazıları
reklam
Yorum Yaz