REKLAM

KILIÇDAROĞLU, DENİZLİ’DE TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRDİ

99 defa okundu kategorisinde, 13 Oca 2023 - 21:47 tarihinde yayınlandı
KILIÇDAROĞLU, DENİZLİ’DE TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRDİ
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde toplu açılış törenine katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bizim görevimiz bütün engelleri aşmak ve halka hizmet etmek. Kimse bizi halka hizmet etmekten alıkoyamayacaktır” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli’de Merkezefendi Belediyesi, Honaz Belediyesi, Babadağ Belediyesi, Bozkurt Belediyesi ve Serinhisar Belediyesi’nin bitirilen ve yapımına devam edilen projelerin toplu açılışını gerçekleştirdi. Merkezefendi İlçesi Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda düzenlenen toplu açılış töreninde belediye başkanlarına teşekkür eden Kılıçdaroğlu, bitirilen ve yapılacak projelerin hayırlı olmasını diledi. Toplu açılış töreninde kürsüye çıkan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yapımı tamamlanan Şemikler Doğal Yaşam Parkı, 106 Yeni Park ve Lavanta Bahçesi, Mama ve Kompost Gübre Makinası Üretimi, Güneş Enerji Santrali, Kırsal Kalkınma Eylem Planı, Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri, Gündüz Bakım Evleri, Alpaslan Mahallesi Spor Tesisi, Merkezefendi Sanat Merkezi, Nergis Toplantı ve Düğün Salonu, Kapalı Pazaryerleri, Taziye Evi, 1200 Evler Aktif Yaş Alma Merkezi, Alzheimer Merkezi, Halk Ekmek, Beslenme Saati projelerinden bahsetti.

“HEP BERABER NİCE GÜZELLİKLERİ PAYLAŞMAK DİLEĞİYLE”

Denizli merkezde 2019 yılında kazanılan seçimle, 20 yıl aradan sonra Cumhuriyet Halk Partili bir belediyeyi temsil ettiğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Sayamadığımız onlarca farklı yapısal ve sosyal projemizle artık bütün Denizli şunu çok iyi biliyor ki, Denizli’de hiçbir vatandaşını diğerinden ayırmadan hizmet eden, Denizli’de yaşayan her canlının yaşam hakkını koruyan, doğaya ve tüm canlılara gösterdiği saygıyla proje üreten, Cumhuriyet Halk Partisi’nin vizyonunu bu şehre taşıyan Cumhuriyet Halk Partili bir belediye var. Buradan bize güvenen başta Genel Başkanıma ve Parti Yönetimimize, tüm vatandaşlarımıza, bu projeleri hayata geçirmemizi sağlayan bütün çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Genel Başkanım size; bizlere, bu hizmetleri kentimize kazandırmamızı sağlayacak politik ve düşünsel alanı yarattığınız için başta kendim ve bizlere güvenen tüm hemşehrilerim adına sonsuz şükranlarımı sunuyor, Aydınlık yarınlarda hep beraber nice güzellikleri paylaşmak dileğiyle sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum” diye konuştu.” dedi.

“HİÇBİR VATANDAŞ AYRIMCILIĞA UĞRAMAYACAK”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi’nin hazır bulunduğu törende konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Denizli kendi bölgesinin en önemli illerinden birisi. Kendi iş dinamikleriyle büyüyen kalkınan bir kentimiz. Bu kente belediye başkanlarımızın hizmet sunmasının bana göre ayrı bir önemi var. Çünkü, belediye başkanlarımız hizmet sunarken vatandaşlar arasında ayrım yapmazlar. Kazandığımız andan itibaren hiçbir vatandaş, hangi görüşten olursa olsun ayrımcılığa uğramayacak. Herkese eşit davranacaksınız. Yalnız fakir mahallelere pozitif ayrımcılık yapabilirsiniz. Oraya belediye yeteri kadar hizmet götürmediyse halkçı bir belediye başkanı olarak hizmeti ilk önce oraya götüreceksiniz. Kentin yaşanabilir olması çok ama çok önemli. Kentin beton ormanına dönüşmesine asla izin vermeyiniz dedim. Çünkü bir kent beton ormanına dönüşürse, küçücük çocuklarımız, yaşlılarımız, evlatlarımız ağaç göremeyecek, kuş göremeyecek. Bizim dışımızdaki canlıları göremeyecek. Dolayısı ile kentin yaşanabilir olması lazım. Yine belediye başkanlarımıza söyledim. Harcadığımız para sizin paranız değil. Harcadığınız para milletin parası, dolayısıyla yaptığınız her harcamanın hesabını millete vereceksiniz. Türkiye yeni bir sayfa açacak. Her harcamanın halka hitap edildiği, güzel bir Türkiye inşa edeceğiz” diye konuştu.

“81 İLDE ÇİFTÇİLERİMİZE ÜCRETSİZ ELEKTRİK VERECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kılıçdaroğlu, “Şanlıurfa’ya gittim, Şanlıurfa’da çiftçiler şikayet ediyordu elektrikler çok pahalı diye. Şanlıurfa Belediye Başkanlığını Cumhuriyet Halk Partisi’ne verin diye söyledim. Göreceksiniz önümüzdeki seçimlerde bütün çiftçilere elektriği bedavaya vereceğiz dedim. Bozkurt Belediye Başkanımız yaptı. Bir sürü engellere rağmen yaptı. Size engel çıkartabilirler sakın pes etmeyin. Sizin göreviniz engeli aşmak ve halkla kucaklaşmak. Bunu yaptığınızla birlikte gerçek bir belediye başkanı olacaksınız. Sadece Şanlıurfa’da değil ana hedefimiz Türkiye’nin 81 ilinde çiftçilerimize elektriği ücretsiz vermek. Bunu yapacağız hiç endişe etmeyin. Ne söyledik. Geliyor gelmekte olan ve geleceğiz, yapacağız, üreteceğiz ve bu ülkeye; sevgi, saygıyı, mutluluğu getireceğiz. Bu ülkede hiç kimseyi ayırmayacağız. Hangi görüşten, hangi kimlikten, hangi yaşam tarzından olursa olsun 6 lider bir aradayız. Hedef demokrasi, hedef insan hakları, hedef yargı bağımsızlığı, hedef çocuklarımızın daha iyi bir eğitim gördüğü Türkiye. Hedef dış politikada saygınlık, saygınlığı olan bir Türkiye. Hedef üreten alın teri döken bir Türkiye” dedi.

“GÜZEL TÜRKİYE’Yİ BİRLİKTE BERABER İNŞA EDECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Diyorlardı ki efendim sakın ha CHP’li belediyelere oy vermeyin. Oy verirseniz sosyal yardımlar kesilir. Oy verdiler ve sosyal yardımlar kesilmedi. Tam tersine arttı ve sosyal yardımlar insan onurunu koruyacak şekilde yapıldı. Kimsenin yoksulluğu afişe edilmedi. Ona yardımı insani koşullarda yaptık. Ona yardımı sosyal belediyecilik anlayışı ile yaptık. Az kaldı 5 ay sonra farklı bir Türkiye göreceksiniz. Özgüveni yüksek bir belediye göreceksiniz. Çocuklarımızın karnı tok, araştıran soru soran çocuklarınızı yetiştireceksiniz. Onlara daha güzel bir eğitim ve daha güzel bir Türkiye bırakacağız. Belediye başkanlarımız bunu yapıyorsa birde koskaca devasa Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bütçesini kaynaklarını düşünün. O paraların tamamını getireceğim ve bu ülkenin çiftçisine, memuruna, emeklisine vereceğim, hiç endişe etmeyin. Bay Kemal, halkın alın terinden emeğinden yanadır. Kadın erkek eşitliğinden yanadır. Bağımsız güzel üreten Türkiye’den yanadır. Başı açık, başı kapalı bütün kadınların haklarından hukukundan yanadır. Güzel Türkiye’yi birlikte beraber inşa edeceğiz. Tek isteğim var. Sandığa gittiğiniz zaman elinizi vicdanınıza koyun ve oyunuzu öyle kullanın. Türkiye geldiği yerde bir yol ayrımında, o yol ayrımını Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği ana eksene oturtmak zorundayız. Ana eksene oturttuğumuzda Türkiye’nin önünde hiç bir güç kalmayacaktır. Beraber yöneteceğiz, beraber çalışacağız” dedi.

“KİMSE BİZİ HALKA HİZMET ETMEKTEN ALIKOYAMAKTIR”

CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Bir evladımız açsa, 85 milyon evladımız açtır. Bir evladımız karanlıktaysa 85 milyonumuz karanlıktadır. Bu nedenle her çocuğun karnı doymuş bir şekilde yatağa yatmış olmasını sağlamak. Bu şehrin caddesinde, sokaklarında, parklarında özgürce rahat gezebilmek. Birbirimizle karşılaştığımızda güler yüzle birbirimize bakmak. Tanımasak bile birbirimize selam vermek gibi güzel hasretlerimizi hayata geçirmek zorundayız. Bunları yaptığımız zaman güzel bir Türkiye olacak. Bunları yaptığımız zaman her zaman herkesin imrendiği bir Türkiye olacak. Biz bunları yapmaya talibiz. 6 lider bir aradayız ve bu 6 liderinde özlemi bu. Birlikte bunları gerçekleştireceğiz. Belediye başkanlarıma ve burda bulunmayan belediye başkanlarıma da Türkiye’nin değişik bölgelerinde hizmet veren belediye başkanlarıma Denizli’den selamlarımı ve sevgilerimi gönderiyorum. Bizim görevimiz bütün engelleri aşmak ve halka hizmet etmek. Kimse bizi halka hizmet etmekten alıkoyamayacaktır. Hepinize en içten sevgiler, saygılar sunuyorum” dedi.

CHP LİDERİ KADINLARLA VE GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Toplu açılış törenine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcıları, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri, Cumhuriyet Halk Partisi il başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Toplu açılış töreninin ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu, saat 15.30’da Merkezefendi Kültür Merkezi’nde ‘Kadın Buluşması’, saat 17.30’da ise ‘Gençlik Buluşması’ programını gerçekleştirdi.

Haber Editörü : Tüm Yazıları
reklam
Yorum Yaz