REKLAM

MERKEZEFENDİ BASKET ANADOLU EFES ÖNÜNDE

115 defa okundu kategorisinde, 14 Oca 2023 - 13:26 tarihinde yayınlandı
MERKEZEFENDİ BASKET ANADOLU EFES ÖNÜNDE
reklam

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’de yoluna emin adımlarla devam eden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’te asbaşkan Gökhan Gökşin, “Yönetim, teknik ekip, oyuncularımız ve büyük Denizli taraftarıyla birlikte önce Türkiye’de sonrasında da Avrupa basketboluna damga vurmaya devam edeceğiz” dedi. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde fırtınalar estiren Merkezefendi Belediyesi Basket; Beşiktaş, Fenerbahçe, Türk Telekom ve Galatasaray gibi Türk basketboluna damga vurmuş takımları mağlup etmeyi başaran Merkezefendi Belediyesi Basket, Pazartesi günü deplasmanda Anadolu Efes ile karşılaşacak.

“BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN”

Bu sezon aldığı galibiyetlerle adından sıkça söz ettiren yeşil-siyahlılarda zorlu karşılaşma öncesi asbaşkan Gökhan Gökşin açıklamalarda bulundu. Rakiplerin korkulu rüyası haline geldiklerini ifade eden Gökşin, “ Sezon başında risk alarak ama inanarak kurduğumuz takımımızın bugün herkesi yenebilen bir takım haline gelmesi başta baş antrenörümüz Zafer Aktaş’ın ve onun teknik ekibinin özverili ve çok çalışması sonucunda ortaya çıktı. Sezon başında tüm otoritelerin bir numaralı düşme adayı olarak gösterdiği takımımız bugün her takımın korkulu rüyası haline geldi. Yönetimimiz, teknik ekibimiz, oyuncularımız ve tabi ki büyük Denizli taraftarıyla beraber önce Türkiye inşallah daha sonrasında da Avrupa basketboluna damga vurmaya devam edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin” diye konuştu.

ZORLU MAÇ PAZARTESİ SAAT 19:00’DA

Denizli temsilcisiYeşil-siyahlılar son 2 yılın Euroleague şampiyonu Anadolu Efes deplasmanından da galibiyetle ayrılmak istiyor. Zorlu maç Sinan Erdem Spor Salonu’nda Pazartesi günü saat 19:00’da başlayacak.

Haber Editörü : Tüm Yazıları
reklam
Yorum Yaz