REKLAM

MUSTAFA SEZER, DENİZLİLİLERİ ŞOK ETTİ!

680 defa okundu kategorisinde, 23 Ağu 2023 - 14:46 tarihinde yayınlandı
MUSTAFA SEZER, DENİZLİLİLERİ ŞOK ETTİ!
reklam

Sıra dışı projelerinin ödül almasıyla bilinen Türkiye’nin ilk ve tek Vali danışmanı televizyon gazetecisi Mustafa Sezer, noter tasdikli verdiği söz ile Denizlilileri şok etti. Mustafa Sezer, ‘Yerel seçimlerde Pamukkale belediye başkanı olursam 37.ayda Pamukkale’deki esnafın gelirini iki misline çıkartamaz isem istifa edeceğim devletin Bana ödediği maaş harcırah sigorta ne var ise makam tazminatı dahil faizi ile birlikte tamamını Pamukkale’de bulunan öğrencilere burs olarak dağıtacağım’ diye noter huzurunda yeminli beyan verdi

SIRA DIŞI DANIŞMAN

Yıllarca Televizyon Gazeteciliği ve Vali danışmanlığı yapan Mustafa Sezer, sıra dışı projelerinin ödül alması ile biliniyor. Geçmişte ismi caddelere ve sokaklara verilen devlet tarafından onuruna yemekli gece düzenlenen, şelaleler şehri Ordu projesinden dolayı ismi şelaleye verilen Kale ilçesinin tanıtım ve marka olmasına katkıları kalenin sembolik tapusu gibi birçok sıra dışı ödül alan Türkiye’de ki ilk ve tek yaşam boyu Onur ödülü sahibi olan Mustafa Sezer bu yaptığı bu hareket ile Denizlilerden büyük takdir topladı.

PAMUKKALE ESNAFINDA HEYECAN YARATTI

Mustafa Sezer’in noter yeminini değerlendiren esnaf, “İk kez böyle bir şey oldu. Denizli tarihinde bir ilk elbette… Mustafa Sezer’e oy vereceğiz ama 37. ayda gelirimiz iki misline çıkmaz ise belediyenin önünde kamp kuracağız” diyerek espri de yaptılar.

ÖDÜL VERMEK İÇİN YARIŞMIŞLARDI

Geçmişte yaptığı sıra dışı projeleri ile adeta Denizli ve ilçelerine yatırımcı,  istihdam para ve turist yağdıran Sezer, Pamukkale’de kırmızı şifa projesi ile Pamukkale bölgesine milyonlarca turist binlerce yatırımcı milyonlarca dolar getirdi. Buldan, Sarayköy, Yatağan, Tavas, Çameli, Acıpayam, Çivril, Kale, Pamukkale Üniversitesi, Denizli Ticaret Odası, Denizli Valiliği Mustafa Sezer’in projelerine ödül vermek için yarışmıştı

“TÜRKİYE’DE ÖRNEĞİ YOK”

Pamukkale Belediye Başkan adayı Mustafa Sezer yazılı bir açıklama yaparak, “Pamukkale’ye verdiğim sözü tutacağım. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Geçmişte Denizli’ye noterde söylediklerimin daha büyüklerini daha güzellerini yaptım yüzlerce yatırımcı binlerce yatırım on binlerce istihdam yüzbinlerce dolar milyonlarca turist getirdim. İnşallah Pamukkale’ye’ kısa vadede orta vadede ve uzun vadede yatırımcı yatırım para ve turist getireceğim getiremez isem de 37.ayda istifa edeceğim verdiğim sözü tutacağım yapacağım hizmetler ile Pamukkale ve Pamukkalelilere altın yıllarını yaşatacağım” dedi.

Haber Editörü : Tüm Yazıları
reklam
Yorum Yaz