REKLAM

PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA SEZER VE EKİBİ SAHADA

292 defa okundu kategorisinde, 10 Eki 2023 - 10:54 tarihinde yayınlandı
PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA SEZER VE EKİBİ SAHADA
reklam

Seçimleri az bir süre kala belediye başkanları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı ilk olarak sahaya Pamukkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Sezer ve ekibi vatandaşın içine indi. Başkan adayı Mustafa Sezer ve 1 sıra meclis üyesi adayı Sıraç Bayçınar geçtiğimiz günlerde ekibiyle beraber Pamukkale’de esnaf muhtar STK iş dünyasının temsilcileri turizmciler ve siyasi partilerin il başkanlıklarına bir dizi ziyaretlerde bulundu.

“BENİM BAŞKANLIĞIMDA PAMUKKALE ALTIN YILLARINI YAŞAYACAK”

Aslen gazeteci kökenli olan Türkiye’nin ilk ve tek Vali danışmanı olan yaşam boyu Onur ödülü gibi sıra dışı yüzlerce yüzlerce projesinin ödül alması ile bilinen Mustafa Sezer Pamukkale ile ilgili projelerini halka anlattı. Geçmişte Denizli’de ismi başarılarından dolayı cadde ve sokaklara verilmişti

BAŞKAN ADAYI MUSTAFA SEZER’İN PROJELERİ ÇOK BEĞENİLDİ

Kalabalık bir ekibiyle projelerini Pamukkale’deki seçmenlerine birebir anlatan Mustafa Sezer’in projeleri alkış aldı. Özellikle ziyaretlerde STK’lar iş dünyası ve turizmciler, bu projelerin Pamukkale’de yapıldığında Denizli’ye ve Pamukkale’ye artı değer katacağını söylediler. Denizli’nin coğrafi konumu turizme tarıma ve ticarete çok uygun olduğunu doğru zamanda doğru kişilerle doğru işler yapılır ise Denizli’nin ve Pamukkale’nin Türkiye’nin yıldızı olacağını söyleyen STK iş dünyası ve turizm temsilcileri, Mustafa Sezer’i desteklemeye bağırlarına basmaya hazır olduğunu ifade ettiler.

“YAPTIKLARIM YAPACAKLARIMIN TEMİNATIDIR”

Başkan adayı Mustafa Sezer, “Yptıklarımın yapacaklarımın teminatıdır Denizli’ye geçmişte çok büyük katkı ve desteklerim oldu Buldan’ın Pamukkale’nin dünyaya duyurulmasın markalaşmasında binlerce yatırım on binlerce yatırımcı yüz binlerce turist milyonlarca dolar gelmesine çok büyük emeğim ve katkım oldu bundan sonra bunun mislini yapacağım halkımı mahçup etmeyeceğim söz veriyorum” dedi.

NOTER HUZURUNDA YEMİN ETMİŞTİ

Başkan adayı Mustafa Sezer geçtiğimiz günlerde noter huzurunda 37 ayda Pamukkale esnafının gelirini iki misline çıkaramaz isem istifa edeceğim devletin Bana ödediği maaş harcırah benzin parası ne var ise tamamının faiziyle Pamukkale bölgesinde ki öğrencilere burs olarak dağıtacağım diye noter tasdikli yemeğini Türkiye’de çok konuşulmuştu.

Haber Editörü : Tüm Yazıları
reklam
Yorum Yaz