REKLAM

1200 EVLER MUHTAR ADAYI FATMA GÜR, PROJELERİNİ AÇIKLADI…

305 defa okundu , kategorisinde, 29 Mar 2019 - 11:29 tarihinde yayınlandı
1200 EVLER MUHTAR ADAYI FATMA GÜR, PROJELERİNİ AÇIKLADI…
reklam

Denizli 1200 Evler Mahallesi Muhtar adayı Fatma Gür, projeleri hakkında bilgi verdi. Gür, “Gurur duyacağınız genç ve çalışkan, yaptığı her işi özen ile sevgiyi bağlayan bir muhtar olmaya geliyorum” dedi. Denizli 1200 Evler Mahallesi Mahallesi Muhtar adayı Fatma Gür, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde seçildiği taktirde hayata geçireceği projeler hakkında bilgi verdi. Gür, “Mahalle sakinlerimizle görüşerek alacağımız kararla muhtarlık binasını merkezi konuma taşıyacağız Mahallemizdeki hasta, yaşlı bakıma muhtaç, yoksul yurttaşlarımızı belirleyip onlarla ilgileneceğiz. Gıda, yakacak, giyecek gibi ihtiyaçlarını karşılamak için çalışacağız. Kimsesiz, yetim ve dulların durumlarıyla ilgilenip sorunları en aza indirmeye çalışacağız. Mahallemizdeki başarılı ve yetenekli öğrencilerden yoksul az gelirli olanlara Merkezi Belediyemiz ile hayırseverlerden burs-bağış sağlama çabasında olacağız” dedi.

“FARKINDALIĞI YÜKSELTECEĞİZ”    

Fatma Gür konuşmasının devamında, “Sokak hayvanlarımızla ilgilenecek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığımızla yardımlaşarak onların beslenme ve barınma ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağız Mahallemize gerekli hizmetlerin yapılması, sokak aydınlatması, çöp konteynerleri, boş arazilerin kontrolü, çocuk parkı veya kaldırımı gibi sorunların çözümü için kaymakamlığımız, belediye başkanlarımız büyükşehir belediyesi ve ilgili kurum kuruluşlarla işbirliği içinde olacağız. Temiz düzenli ve güvenli yaşayan 1200 Evler Mahallesi yaratma çabasında çöplerin geri dönüşümünü de önemsiyoruz. Mahalle sakinlerimizle muhtarlık binamızda yapacağımız söyleyişlerde “çöplerin geri dönüşümü” konusunda bilinçlendirme ve farkındalığı yükselteceğiz” diye konuştu.

“MUHTARLARIN YETKİLERİ BELLİDİR”

1200 Evler Mahallesi Mahallesi Muhtar adayı Fatma Gür, şöyle devam etti, “Tüm mahalle sakinlerimizin huzur ve güven içinde yararlanacağı kütüphane, el işi, resim ile spor etkinlikleri uygulanabileceği kafelerin çoğalmasını ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşerek sağlayacağız. Aracı bir yönetim birimi olan muhtarlık yetkileri bellidir ve sınırlıdır. Ben yetkilerimin el verdiği ölçüde istek ve görüşlerimi olabildiğince gerçekleştirmeye çalışacak, vaatlerimin takipçisi olacağım. Kendime olan güvenim ve çözüm üretme yeteneğimle muhtarlık görevini hakkıyla yapacağıma inanıyorum.”

Haber Editörü : Tüm Yazıları
reklam
Yorum Yaz