REKLAM

ADAM OLACAK ÇOCUKLARA ÖDÜL YAĞDI

533 defa okundu kategorisinde, 15 May 2018 - 19:56 tarihinde yayınlandı
ADAM OLACAK ÇOCUKLARA ÖDÜL YAĞDI
reklam

Ulusal ve Uluslararası Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Vali Hasan Karahan’ın da katılımıyla gerçekleştirilen tören ile 225 öğrenciye ödülleri verildi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ödül töreninde konuşan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Öncelikle böyle bir güzel ödül töreninde bulunmaktan dolayı mutlulluğumu dile getirmek istiyorum. Sizleri yetiştiren anne ve babalara çok teşekkür ediyorum ve tabiki sizleri yetiştiren değerli öğretmenlerimize, Milli Eğitim Müdürümüze de teşekkür ediyorum” dedi.

Güçlü ve müreffeh bir Türkiye idealini yaşatarak geleceğe taşıyacak, geleceğimizin teminatı, umudumuz ve en büyük zenginliğimizin gençler olduğunu belirten Vali Hasan Karahan, “Değerli gençlerimiz bizim için her zaman gurur kaynağımızdır. Geleceğe sizler sayesinde daha umutla bakıyoruz. Gençlerimize güveniyor ve onlar için elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda Denizli gerçekten örnek bir şehir” dedi.

Konuşmaların ardından ulusal ve uluslararası yarışmalarda çeşitli branşlarda dereceye giren öğrenciler ödüllerini Vali Hasan Karahan ve diğer protokol üyelerinden aldılar. Ödül töreni toplu hatıra resminin çekilmesiyle sona erdi.

Haber Editörü : Tüm Yazıları
reklam
Yorum Yaz