REKLAM

BU MAÇ AYAKTA ALKIŞLANIR

474 defa okundu kategorisinde, 15 May 2018 - 19:19 tarihinde yayınlandı
BU MAÇ AYAKTA ALKIŞLANIR
reklam

İYİ Parti Gençlik Kolları, Engelliler Haftası nedeniyle farkındalık yaratmak için Ampute Futbol takımı ile bir maç yaptı

Engelli bireylerin sorunlarına dikkat çekmek isteyen İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, yönetim kurulu ve İYİ Parti Gençlik kolları Başkanı Bayram Can Çapar, rakibiyle sahada koçlarını paylaştı ancak maç sonunda kazanan dostluk oldu.

Maçın başında kameralara açıklamalarda bulunan Denizli Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ramazan Altuğ, “Engelliler haftası bir kutlama haftası değildir, bir farkındalık günüdür. Görme engelli kardeşlerimize yol yaparak düzenlemeler yaparak onların engellerini ortadan kaldırabilirsin. Aynı şekilde bizlerin sorunlarını çözerek bizim engellerimizi de ortadan kaldırabilirsin. İyi Parti gençlik kolları ile yapılan bu farkındalık projesi güzel bir şekilde amacına ulaşır” dedi.

Gerçekleştirilen müsabaka hakkında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün ise, “Gençlik Kollarımız ve Engelliler Futbol takımı ile haftanın önemine binaen bir maç düzenlemişler biz onlara destek için buradayız. Biz İYİ Parti olarak insanoğlunu hangi bedenle olursa olsun bir vatandaş olarak görüyoruz. Hiçbir zaman yalnız olmadıklarını göstermek amacı ile buradayız” diye konuştu. Renkli görüntülere sahne olan maç karşılıklı gollerle sona erdi ardından baklava yendi.

Haber Editörü : Tüm Yazıları
reklam
Yorum Yaz