REKLAM

HOROZ İŞİ SIKI TUTACAK

409 defa okundu , kategorisinde, 29 May 2018 - 14:38 tarihinde yayınlandı
HOROZ İŞİ SIKI TUTACAK
reklam

Denizlispor’da tekrar başkan seçilen Mustafa Üstek ve 20 kişilik yönetim kurulu, çalışmalara bugünden itibaren başladı. Yeni sezon için hızlı hareket edecek olan yeşil siyahlı kurmaylar, ilk önce teknik direktör ve futbolcu transferi konusunu çözecek. Denizlispor’u hak ettiği yere getireceklerini söyleyen başkan Mustafa Üstek, güzel işler yapacaklarının altını çizdi.

Üstek, “Çok şükür bu sene transfer yasağı, FIFA, mevcut kadro ve haciz gibi bir derdimiz yok. Herkesin parasını tıkır tıkır ödüyoruz. Sadece biriken bu sezonki futbolcuların alacağı kaldı. Bunların da en kısa sürede ödemelerini yapacağız. Maddi anlamda sıkıntı olmadığı sürece başarı kendiliğinden geliyor. Her zaman maddiyat bir tık önde duruyor, bunu aşamadığın sürece başarı da gelmiyor. Bu yıl bunlardan hiçbiri yok. Daha iyi yerlerde olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Mevcut kadroyu hemen hemen koruyacaklarını dile getiren Üstek, “Oyuncular kalmak istiyor. Artık maddi sıkıntıları yok. Bu kulüpten bugün olmasa da 15 gün sonra, 1 ay sonra parasını alacaklarına eminler. Artık yönetim kurulumuz ile oturacağız, görev vereceğimiz hocamız ile neler yapabileceğiz, kimler takımımıza faydalı olabilecek görüşeceğiz. Daha sonrasında da transfer çalışmalarına başlayacağız” dedi.

Teknik direktör Fatih Tekke ile de görüşeceklerini belirten Üstek, “Onunla da görüşeceğiz. Neticede karar vereceğiz, kim takıma katkı verecekse ona göre yolumuza devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Haber Editörü : Tüm Yazıları
reklam
Yorum Yaz