REKLAM

HOROZ’DA MUHTEŞEM KUTLAMA, TEKRAR BAŞKAN MUSTAFA ÜSTEK

465 defa okundu , kategorisinde, 26 May 2018 - 22:38 tarihinde yayınlandı
HOROZ’DA MUHTEŞEM KUTLAMA, TEKRAR BAŞKAN MUSTAFA ÜSTEK
reklam

Denizlispor’un 52’nci kuruluş yıldönümü Delikliçınar’da kutlandı. Kutlamalara Denizlispor başkanı Mustafa Üstek, yönetim kurulu, taraftar ve vatandaşlar eşlik etti. İftar sonrası ellerinde meşale ve pankartlarla toplanan yaklaşık 3 bin kişilik taraftar grubu, sloganlar attı, kutlamaları gönlünce yaşadı.

MEŞALELER GECEYİ AYDINLATTI

Meşaleler ve sloganlar eşliğinde başlayan ve taraftarların tezahüratları ile sık sık kesilen konuşmasında Başkan Mustafa Üstek kulübün 52’nci kuruluş yıldönümünü kutlayarak, “Denizlispor’un daha güzel daha başarılı günlere kavuşacağına inanıyorum. Denizlispor’un geleceği parlaktır” dedi. 

BAŞKAN DEVAM EDİYOR

Daha sonra taraftarlara ‘size bir müjdem var’ diye seslenen Başkan Mustafa Üstek, pür dikkat dinleyen kalabalığa, “Yarınki kongrede adaylığımı açıklıyorum. Hayırlı olsun” dedi. Bunun üzerine meydan adeta inlerken taraftarlar ‘Büyük başkan’ sloganları attı. Daha sonra yeşil siyahlı kulübün yıldönümü pastasını kesen Başkan Üstek bu kez taraftarları dinledi.

LİSTESİNDE DEĞİŞİKLİKLER VAR

Üstek yönetiminde bazı isim değişikliğine gideceği ve play-off hedefiyle yola çıkacağı öğrenildi. Yönetim kurulunun oluşturan Üstek ve yönetimine, Ekonomi Bakaını Nihat Zeybekci ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da destek verecek.

 

 

 

Haber Editörü : Tüm Yazıları
reklam
Yorum Yaz