REKLAM

ŞEHRİN İKİ YAKASI BİRARAYA GELDİ

431 defa okundu kategorisinde, 15 May 2018 - 22:04 tarihinde yayınlandı
ŞEHRİN İKİ YAKASI BİRARAYA GELDİ
reklam

Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün hizmete girmesi dolayısıyla düzenlenen yemek programında esnaf ile buluşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, köprü ile şehrin iki yakasının bağlandığını vurgulayarak, “Sanayi Bağlantı Köprüsü Denizlimize çok yakıştı” dedi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün hizmete girmesi dolayısıyla yemek programı düzenledi. Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün yanında düzenlenen programa Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, davetliler ile 6 bin dolayında esnaf ve vatandaş katıldı.

Vatandaşlarla selamlaşan Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada, söz verip tamamladıkları Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün hizmete girmesi dolaysıyla bir araya geldiklerini belirterek, “Denizlimizde ulaşımla ilgili sorunları en aza indirip sizlerin talebini yerine getirebilmek amacıyla Sanayi Bağlantı Köprümüzün yapımını tamamladık. Sizlere söz vermiştik. Allah’ıma şükürler olsun ki köprümüzü tamamlamayı bizlere nasip etti” dedi.

Sanayi Bağlantı Köprüsü ile şehrin iki yakasının birbirine bağlandığını kaydeden Başkan Osman Zolan, “Ulaşımda bir rahatlama yaşadık. Bu köprümüz Denizlimizde ard germe sistemi ile yapılan ilk köprü. Denizlimize çok yakıştı. Güle güle kullanın.”

Haber Editörü : Tüm Yazıları
reklam
Yorum Yaz