REKLAM

SONUÇLAR AÇIKLANDI

478 defa okundu kategorisinde, 15 May 2018 - 20:20 tarihinde yayınlandı
SONUÇLAR AÇIKLANDI
reklam

Merkezefendi Belediyesi’nin Hacı Şakir Meliha Nilüfer Öz Ortaokulu’nda kurduğu Robotik Kodlama Akademisi’ne giriş için hafta sonunda sınav yapıldı. Sınav sonuçları belediyenin resmi internet sitesi www.merkezefendibel.tr ’den açıklandı

gaziantep escort

Merkezefendi Belediyesi’nin eğitime verdiği destekler çerçevesinde Denizli’de bir ilki gerçekleştiriliyor, Hacı Şakir Meliha Nilüfer Öz Ortaokulu’na tam donanımlı bir bilişim laboratuvarı kuruluyor. Bu çerçevede kurulacak olan Robotik Kodlama Akademisi sınavının ikinci oturumu hafta sonunda gerçekleştirildi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi’nde 419 öğrencinin girdiği sınav merkezini ziyaret etti. Sınav sonuçları belediyenin resmi internet sitesi www.merkezefendibel.tr ’den açıklandı. 20 öğrenci Robotik Kodlama Akademisi’ne girmeye hak kazandı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak bugüne kadar en çok yatırımı eğitim alanına yapıyoruz. Çocuklarımız bizlerin, bu milletin ve bu devletin geleceği” dedi.

AKADEMİ’DE NELER OLACAK?

İlçe sınırlarındaki 32 ilkokuldan 4 bin öğrencinin katıldığı sınavda başarılı olan 20 öğrenci, haftalık normal müfredat derslerinin yanında 15 saatlik bir program verilecek. Başarılı öğrenciler bu programda, algoritma, kod yazma, mobil uygulama oluşturma, 3D çizim ve görüntü işleme ile robotik ve elektronik uygulamaları görecek ve öğrenecek.

Haber Editörü : Tüm Yazıları
reklam
Yorum Yaz