REKLAM

TİN: TEK GAYEMİZ GÖNÜL VE DUA ALMAK!

327 defa okundu , kategorisinde, 05 Oca 2019 - 10:05 tarihinde yayınlandı
TİN: TEK GAYEMİZ GÖNÜL VE DUA ALMAK!
reklam

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin Tavas İlçesine bağlı Balkıca ve Yorga mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Şahin Tin, “Üretim yapan herkesi destekliyoruz. Bir kesime değil toplumun tüm kesimine hizmet götürmenin derdindeyiz. Tek gayemiz var o da milletimizin gönlünde ve dualarında olmaktır” dedi. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin Tavas İlçesine bağlı Balkıca ve Yorga mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Milletvekili Şahin Tin’e Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve AK Parti Tavas İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Büyüktarakçı ve partililer eşlik etti. Kahvehanede vatandaşlarla buluşan, onların derdini dinleyen Milletvekili Şahin Tin, ülke gündemi ve tarım sektöründe yaşanan gelişmelere dair mesajlar verdi.

“TOPLUMUN TÜM KESİMLERİNE HİZMET EDİYORUZ”

Milletvekili Şahin Tin, “Devletimizin ve milletimizin imkânları tüm vatandaşlarımızı kucaklayacak kadar geniştir, asla gelecek kaygısı taşımayın’ dedi. Vatandaşların taleplerini de not alan ve sorularına yanıtlar veren Milletvekili Şahin Tin; “AK Parti iktidarı olarak geçmiş iktidarların yaptığı gibi bir elit kesime hizmet etmiyoruz. Biz Anadolu’muzun her bir noktasında yaşayan tüm vatandaşlarımıza hizmet götürüyoruz. Bizim derdimiz şehir merkezlerinde ne varsa ilçe merkezlerinde o olsun. İlçe merkezlerimizde ne varsa mahallelerimizde o olsun. Bu inanç ve azimle çalışıyoruz. İktidar olarak eğitimden sağlığa, güvenlikten ulaşıma hemen her alanda Cumhuriyet tarihi boyunca yapılanların kat be kat üstünde hizmetler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz” dedi.

TAZİYE ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Milletvekili Şahin Tin, Tavas ilçesine bağlı Yorga ve Balkıca ziyaretinde, Balkıca mahallesinde kalp krizi sonucu vefat eden emekli polis memuru Mürsel Özlen’in ailesi ile ani vefatıyla mahalle sakinlerini hüzne boğan Yorga Mahallesi muhtarı Ramazan Öneri’nin ailesi ve Yorga Mahalle sakinlerinden merhum İbrahim Tekceli’nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

 

Haber Editörü : Tüm Yazıları
reklam
Yorum Yaz