REKLAM

TİN’DEN DENİZLİLİLERE MÜJDE

409 defa okundu , kategorisinde, 01 Haz 2018 - 11:56 tarihinde yayınlandı
TİN’DEN DENİZLİLİLERE MÜJDE
reklam

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, iktidarları döneminde sağlık hizmetlerinde devrim niteliğinde hizmetlere imza attıklarını belirterek, “Vatandaş için çile ve eziyet mekânları olan hastaneler, bizim dönemimizde şifa dağıtır hale geldi. Sağlık hizmetlerimiz dünyanın seçkin ülkeleriyle yarışır durumdadır. Vatandaşlarımız hizmetlerimizi takdir ediyor, hakkımızı teslim ediyor” dedi.

Milletvekili Şahin Tin, Çardak Belediyesi’nin iftar çadırında, tekstil ve boya fabrikalarında, Değirmenönü Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ziyaretleri de yapan Şahin Tin, vatandaşlarla sohbet etti, AK Parti iktidarının hizmetlerini, geleceğe dönük projelerini anlattı.

AK Parti hükümetleri olarak, 30 yıllık sağlık planı çerçevesinde kamu-özel ortaklığı modeli ile şehir hastaneleri kurduklarını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Denizli’ye 1000 yatak kapasiteli şehir hastanesi kazandırıyoruz. Bu proje, büyük bir sağlık kampüsü olacak. Bünyesinde 488 yataklı genel hastane, 295 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi, 115 yataklı kalp-damar hastanesi, 102 yataklı onkoloji hastanesi bulunacak. Milletimizin desteğini ve güvenini aldıkça hizmet üretmeye, yatırımlar yapmaya ve geleceğin güçlü Türkiye’sini inşa etmeye kararlılıkla devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Haber Editörü : Tüm Yazıları
reklam
Yorum Yaz